Ik praat met God gebeden voor jonge kinderen. - Rabijns, Bob; Vanloo, Riet.; Lemaître, Pascal; Poelmans, Katleen (Averbode Altiora, 2002)
Dit boek leert je praten met God. Je kunt Hem vertellen over wat je beleeft : leuke dingen zoals samen op vakantie gaan, schuilen voor de regen, een fijne dag, een feest ... of minder leuke dingen zoals ruziemaken, een vriendje dat verhuist, bang zijn ... Wie is God? Een vader? Een moeder? Of allebei? En kan God je genezen, ook al is je knie voor altijd kapot? Het belangrijkste is dat je God kunt vertrouwen. Dat Hij je sterk kan maken, en moedig en dankbaar. Dat je je goed voelt bij Hem, omdat Hij van jou en van alle kinderen houdt.
In dit boek vind je naast ervaringsgebeden ook het 'Onze Vader' in een voor kinderen begrijpbare taal.
Keywords: Schoolbooks - Didactic material