Het land van Jezus in beeld een documap voor het lager onderwijs. - Leterme, Chantal; Mermans, Annemie; Redactie Zonnestraal; Redactie Zonneland (Averbode Altiora, 2002)
Deze documap bevat
- achtergrondinformatie voor de leerkracht over belangrijke plaatsen of gebruiken en de eventuele symboliek die ermee samenhangt
- 14 lesvoorbeelden, verspreid over de drie graden van het lager onderwijs
- 16 miniposters, die belangrijke plaatsen of situaties in beeld brengen
Miniposter 16: Torarollen : het woord van God