God en co. over geloven altijd en overal. - Janssen, Kolet; Candaele, An. (Leuven Davidsfonds/Infodok, 2006)
Wat betekent geloven nu eigenlijk? Wat en waarom geloven Hindoes, Boeddhisten, Joden, Christenen, Moslims en andere mensen? Hoe beleven ze hun geloof? Welke feesten vieren ze? Hebben ze leermeesters? Welke naam geven ze aan hun God? Heeft geloven minpunten, en wat voor goeds brengt geloven in je leven? (Bron: covertekst)