Als je verdrietig bent. - Barbara, Diane; Perrin, Clotilde; de Jong, Marjet (Leuven VBS (Vlaamse bijbelstichting), 2005)
Ook als je klein bent, kun je het soms moeilijk hebben. Ondanks alle liefde en geluk die mensen je geven, voel je je soms ongelukkig, heb je groot of klein verdriet.
Verdriet blaas je niet zomaar weg. Je moet erover praten. Je hoeft het niet weg te stoppen. Dit boek helpt je open te staan naar andere mensen en te praten met God.
Images pour prier dans la peine