Jongeren werken aan vrede getuigenissen uit conflictgebieden. - Gielen, Annemarie; Forges, Olivier (Leuven Davidsfonds, 2007)
Overal ter wereld zijn er in conflictgebieden strijdkrachten aan het werk. Maar er zijn ook heel wat gewone mensen actief als 'vredeskrachten'. Vooral jongeren blijken een cruciale rol te spelen. Meer nog dan andere groepen uit de samenleving. Hoe zetten jongeren zich dag in dag uit in voor dialoog, de verdediging van hun rechten en sociale verandering? Dit boek geeft een weerspiegeling van een intensief en internationaal uitwisselingsproject van U Move 4 Peace, de jongerenwerking van Pax Christi/Vlaanderen (Bron: Covertekst)
Keywords: 327.36 -- Vredesbewegingen. Pacifistische bewegingen. Vredesbewegingen. Wereldvredebeweging