Gods dolende edelvrouwe : leven van Teresia van Avila, 1515 - 1582 - Auclair, Marcelle; Deenen, Karel; Stinissen, Guido O.Carm. (Gent Carmelitana, 1981)
Een hoogst merkwaardige levensbeschrijving van de H. Teresia van Avila, waarin zij nu eens niet slechts als de helige en de lerares van het mystieke leven ten tonele wordt gebracht, maar waarin zij uit de verf komt als mens, midden in het leven en in de dagelijkse omgang. (Bron: covertekst)
Keywords: 248 TERESA DE JESUS DE AVILA -- Spiritualiteit. Ascese. Mystiek. Vroomheid--TERESA DE JESUS DE AVILA