Tuin van heden. Kleuters. 5 jaar. - Debacker, Hilde (Wommelgem Van In, 2004)
Thema's in de handleiding : Hier komt het circus! - Het scheppingsverhaal - In het oerwoud - Kunst - Talenten - Allerheiligen-Allerzielen - Sint - Advent en Kerstmis - Van carnaval tot Pasen - Van Pasen tot Pinksteren
Handleiding 290 p. : ill.
KO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material