Lifestyle in de 21st eeuw trends die je leven, je relaties, je job en je vrije tijd beïnvloeden - Taucher, Inge (Antwerpen Icarus, 1999)
Fusion is het combineren van heel verschillende invloeden of stijlen tot een verrassend geheel. Eind jaren '90 vormt fusionhet verband tussen muziekstromingen, mode en culinaire trends.In de 21ste eeuw maakt fusion de overstap naar andere terreinen en speelt een rol in relaties, in werk en vrije tijd, bij onze manier van denken, onze kijk op gezondheid : bij alles wat we doen. Maar welke invloeden en uitvindingen komen er straks op ons af? Waaruit ga je samplen om je persoonlijke 'lifestyle fusion' te maken . Nooit eerder was er in zo'n korte tijd zo'n wirwar van trends. Lifestyle in de 21ste eeuw beschrijft de grote stromingen die zich in het derde millennium zullen doorzetten.