Tuin van Heden. Kleuters. 4 jaar. - Debacker, Hilde (Wommelgem Van In, 2004)
Thema's in de handleiding : Verbonden - De ark van Noach - Vrede - Grootouders - Licht en donker - Bang zijn - Lip, lap, lens, weet je wat ik wens? - Tegenstellingen - Decemberfeeste - De paascyclus - Moederdag/Maria
Handleiding 261 p. : ill.
KO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material