Naar goede gewoonte gebeden uit de grote godsdiensten. - Rabijns, Bob; Lemaître, Pascal; De Vleeschouwer, Katrijn (Averbode Altiora, 2003)
Bidden is geen verloren tijd. Het is stilstaan bij het leven van elke dag. Je verhaal vertellen in enkele woorden. Eventjes je hart luchten bij God. De auteur heeft een mooie selectie gemaakt van gebeden uit verschillende godsdiensten (christendom, jodendom, islam...).
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material