Van schuld tot ontwikkeling : schuldenlast van de derde wereld - Neyrinck, Johan; Hendrix, Pol; Rijmen, Anita; Pax Christi Vlaanderen (Antwerpen Pax Christi Vlaanderen, 1987)
1. Inleiding. 2. Oorzaken van de crisis. 3. Een alternatief beleid.
Keywords: 241.65*3 -- Theologische ethiek: internationale rechtvaardigheid; #GOSA:IV.Alg.M; #GOSA:XI.HedT.Alg.M