Bijbel voor de jeugd. Het Oude Testament. - Van Outryve, Emiel Georgius Laurentius O.P. 1926-1997; Herrmann, Reinhard; De Maeyer, Gregie 1951-1998; Cleemput, Gerda van (Averbode Altiora., 1986)
In deze bijbel vind je de sterke verhalen van Kaïn en Abel, de wijze Jozef, Mozes de bevrijder, David en Goliath, de oersterke Simson, enz. Maar geboeid lees je ook de harde aanklachten en de bemoedigende woorden van profeten en zieners. Je treft bovendien de liederen en zangen van het gelovige volk van Israël aan.
Keywords: 268.712 -- Kinderbijbels; #GOSA:I.OT.Alg.M