Opium of zuurstof? geloven vandaag. - Arts, Herwig; Danneels, Godfried; Claes, Jacques; Goetghebuer, Jean-Pierre.; De Maeyer, Gregie; Dupré, Louis; Servotte, Herman 1929-2004; Standaert, Benoît O.S.B. 1945-; Vander Kerken, Libert; Van der Veken, Jan. (Leuven Davidsfonds, 1987)
Verdieping, verstilling, innerlijkheid: grote noden van altijd. Antwoorden erop worden o.a. gegeven in de druk-bijgewoonde Gentse conferentiereeks Christen-Forum. Daaruit selecteerde Jean-Pierre Goetghebuer de boeiendste teksten van eminente denkers en theologen. (Bron: covertekst)
Keywords: 268.17 -- Geloofsboeken voor volwassenen--Nederlands; #GOSA:X.Alg.M