De keien van de Wetstraat. - De Ridder, Hugo. (Leuven Davidsfonds, 1983)
Dit is een onthullend en openhartig boek over de achterzijde van de politieke besluitvorming. Belangrijke politieke momenten van de jongste tien jaar worden erin beschreven, niet zoals de buitenwereld ze zag maar hoe de politici, industriëlen en ook de auteur ze echt hebben beleefd. (Bron: covertekst)
Keywords: Belgium -- Politics and government -- 1951-; #GOSA:XI.HedT.M; #GOSA:XI.Lok.B.M; #GOSA:XI.Pol.M; 32 -- Politiek. Staatskunde. Staatswetenschappen --(algemeen)