Opwellingen van moed aanzet tot een andere manier van denken. - Sölle, Dorothee 1929-2003; Vink, Renée. (Baarn Ten Have, 1994)
In vijf thema's wordt het denken van Dorothee Sölle gedocumenteerd.
Het ijs van de ziel breken : zoeken naar een nieuwe taal in theologie en literatuur.