Lijn, kleur, volume, 1972; nationale wedstrijd; tentoonstelling der geselecteerde werken = trait, couleur, volume, 1972; exposition des oeuvres sélectionnées. ([S.l.] : [s.n.])
Clierieck, Guido ; Dewint, Roger ; Goris, Ludovica ; Ponceau, Jacques ; Eecken, Rik Van der ; Wlbers, Godelieve ; Van Bruaene, Jacques ; Verlooy, Marijke ; Jacobs, Godelieve ; Overmeire, Erik ; Pauwels, Gilberte ; Van Roy, Karel ; Steyaert, Frank ; Peeters, Jozef ; Hendrickx, Hugo ; Nauwelaerts, Frans ; van Boven, Paul ; Kuyle, Ghislain ; Bauwens, Gérard ; Piron, Luc ; Willems, John ; de Putte, Aimé Van ; Demeyere, Louis ; Kwaspen, Lisette ; Schoofs, Freddy ; Van Eepoel, Henri ; Van Eck, Rinaldo ; Dock, Marianne ; Unger, Heinz ; Feulien, Marc ; Woutermaertens, Reimonda ; Crapé, Urbain ; De Craene, Adelin ; De Vos, Léo ; Backaert, Paul
boek