Forum 62. (Ledeberg : Drukkerij, 1962)
Alechinsky, Pierre ; Van Anderlecht, Englebert ; Appel, Karel ; Asger, Jorn ; Assar, Nasser ; Benrath, Frédéric ; Bertrand, Gaston ; Bishop, James ; Bogaert, André ; Bogart, Bram ; Van den Branden, Guy ; Van Breedam, Camiel ; Burssens, Jan ; Bury, Pol ; Claus, Hugo ; D'Havé, Camille ; Damian, Horia ; Dijckmans, Bruno ; Dionyse, Carmen ; Dorazio, Piero ; Drybergh, Charles ; Duvillier, René ; Fontana, Lucio ; Gentils, Vic ; Georges, Claude ; Gillet, Roger Edgar ; Gottlieb, Adolph ; Hamerlinck, Irène ; Herbin, Auguste ; Van Hoeydonck, Paul ; Hultberg, John ; Klein, Yves ; Klerks, Niko ; Lambilliotte, Françoise ; Landuyt, Octave ; Leblanc, Walter ; de Leeuw, Bert ; Lerin, Fernando ; Lewy, Kurt ; Van Lint, Louis ; Lucas, Richard ; Mack, Heinz ; Mara, Pol ; Maryan ; Mavignier, Almir ; Mees, Guy ; Megert, Christian ; Mendelson, Marc ; Messagier, Jean ; Millares, Manolo ; Mitchell, Joan ; Morris, Louis ; Mortier, Antoine ; Osborne ; Peire, Luc ; Piene, Otto ; Pohl, Uli ; Poliakoff, Serge ; Raveel, Roger ; Romijn, Gust ; Saura, Antonio ; Seuphor, Michel ; Smith, Kimber ; Soto, Jesus Rafael ; Tabuchi, Yasse ; Ting, Walasse ; Uecker, Günther ; Vasarely, Victor ; de Velde, Wim Van ; Verheyen, Jef ; Verstockt, Mark ; Vlerick, Pierre ; De Vogelaere, Fons (Alfons) ; Wittevrongel, Roger
Vermelding P. Vlerick nr. 61
Forum 62, Centrum voor Kunstambachten, gewezen St. Pietersabdij Gent, 5 mei tot 3 juni 1962.
Schenking Pierre Vlerick
kunstcatalogus