Kunst in Europa na '68; Museum van Hedendaagse Kunst Citadelpark; Centrum voor Kunst en Kultuur Sint- Pietersplein; 21 juni tot 31 augustus 1980. (Gent : Museum van Hedendaagse Kunst Gent, 1980)
Art & Language ; Beuys, Joseph ; Boltanski, Christian ; Broodthaers, Marcel ; Brouwn, Stanley ; Buren, Daniel ; Burgin, Victor ; Cragg, Tony (Anthony) ; Crayola, The Red ; Darboven, Hanne ; Dibbets, Jan ; Dimitrijevic, Braco ; Fabro, Luciano ; Feldmann, Hans-Peter ; Flanagan, Barry ; Gilbert & George ; Haacke, Hans ; Knoebel, Imi ; Kounellis, Jannis ; Long, Richard ; Merz, Mario ; Panamarenko ; Paolini, Giulio ; Poirier, Anne & Patrick ; Schum, Gerry ; van Elk, Ger ; Vilmouth, Jean-Luc ; Zorio, Gilberto
catalogus + bijlage tentoonstelling
boek