Ponton Temse. - MUSEUM VAN HEDENDAAGSE KUNST GENT (Gent : Museum van Hedendaagse Kunst, 1990)
Bijl, Guillaume ; Bleus, Guy ; Bonde, Peter ; Brey, Ricardo ; Buijs, Willem ; Cabrita Reis, Pedro ; Van Caeckenbergh, Patrick ; Copers, Leo ; Croft, José Pedro ; Förg, Gunther ; Van Geluwe, Johan ; Hammons, David ; Herold, Georg ; Huber, Thomas ; Van Isacker, Philip ; Janssen, Edwin ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; De Keyser, Raoul ; Lebret, Patrick ; Leonard, Zoe ; Lievens, Johan ; Lohaus, Bernd ; Maet, Marc ; Merz, Mario ; Merz, Marisa ; Mullican, Matt ; Nathan, Piotr ; Paridaen, Sjoerd ; Radermacher, Norbert ; Rombouts & Droste ; Spalletti, Ettore ; Tordoir, Narcisse ; Walraevens, Daniel ; Zorio, Gilberto
Ponton Temse, Gemeente Temse ; Museum van Hedendaagse Kunst, Gent, 1990-06-23. 1990-09-30. i.s.m. Pro Arte vzw, Gemeentebestuur Temse en TEK
boek