Zoersel '90. - De Baere, Bart; Dewachter, Liliane (Zoersel : Kunst in Zoersel v.z.w., 1990)
Bijl, Guillaume ; Carlier, Jan ; Corillon, Patrick ; Debaere, Hugo ; de Kort, Jet ; Deleu, Luc ; Delvoye, Wim ; de Meester, Karel ; Eerdekens, Fred ; Mistiaen, Carlo ; Van Caeckenbergh, Patrick ; Van Kerckhoven, Anne-Mie
Zoersel '90, vijfde editie van de Biënnale te Zoersel, Domein Kasteel van Halle, Zoersel, 2 juni tot 16 september 1990
kunstcatalogus