Exposition imaginaire (l'); the art of exhibiting in the eighties; de kunst van tentoonstellen in de jaren tachtig. ('s Gravenhage : S.D.U. uitgeverij, 1989)
Art & Language ; Buren, Daniel ; Bijl, Guillaume ; Fabro, Luciano ; van der Heyden, J.C.J. ; Ireland, Patrick ; Kabakov, Ilya ; Zaugg, Rémy ; Courbet, Gustave ; Dubuffet, Jean ; Penck, A.R. ; Klee, Paul ; Duchamp, Marcel ; Broodthaers, Marcel ; Komar & Melamid ; Zwesdotschotov, Konstantin ; Bulatov, Erik ; Bacon, Francis ; Andre, Carl ; Mangold, Robert ; Ryman, Robert ; Kounellis, Jannis ; Nauman, Bruce ; Long, Richard ; Merz, Mario ; Beuys, Joseph ; Tschumi, Bernard ; Mullican, Matt ; Penone, Giuseppe ; Picasso, Pablo ; Kiefer, Anselm ; Förg, Gunther ; Kirkeby, Per
boek