Kunstwerken verworven door de Vlaamse gemeenschap in 1986-1987. (Brussel : Dienst Beeldende Kunst & Musea, 1988)
Ausloos, Anne ; Bandau, Joachim ; Baquié, Richard ; Barlach, Ernst ; Bellefroid, Lieven ; van Bergen, Thé ; van den Berghe, Frits ; Berghe, Luk ; Beyls, Peter ; Bijl, Guillaume ; Bilquin, Jean ; Blacker, Kate ; Blocher, Sylvie ; De Block, Luc ; Blondeel, Chris ; Bogaert, André ; Boulez, Betty ; Brande, Dries Van Den ; Bruneau ; De Bruyne, Pieter ; De Buck, Siegfried ; Burssens, Jan ; Buysse, Greta ; Bytebier, Jean-Marie ; Caen, Francky ; Callens, Mario ; Callewaert, Marie-Jeanne ; Charlier, Jacques ; Claus, Luc ; Cleeremans, Raph ; De Clerck, Jan ; De Clercq, Antoon ; Cole, Willem ; Copers, Leo ; Coulommier, Julien ; Cragg, Tony (Anthony) ; Cuppens, Reinhilde ; Daeye, Hippolyte ; Dams, Jimmy ; Daniels, Albert ; Decabooter, Lieven ; Decock, Gilbert ; Decoster, Jean ; Decq, Bart ; Deleu, Luc ; Delvoye, Wim ; Denmark ; Devriendt, Robert ; Dewaele, Daniel ; Dujourie, Lili ; Dyckmans, Anne ; Efrat, Benni ; Ensor, James ; Fabre, Jan ; Fedorova, Silvia ; Feys, Dirk ; Fierens, Kris ; de Fraeye, Mark ; Francis, Filip ; François, Michel ; Franssens, Ernest ; Gal ; Gees, Paul ; Van Gestel, Fik ; Geys, Jef ; Geysels, Ludo ; Ghekiere, Joris ; Ghysebrechts, Louis ; Goeters, Romain ; Goethals, Marc ; Goezu, André ; Graves, Michael ; Grossen, Luc ; Van Haevre, Johan ; Hautman, Sigefride Bruna ; Haveman, Nina ; Van Hoeydonck, Paul ; Van Isacker, Philip ; Juchtmans, Marc ; Vandekerckhove, Hans ; de Kerckhove, Jan Van ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; De Keyser, Carl ; De Keyser, Raoul ; Kiecol, Hubert ; Kimber, Philip ; De Kort, Jetje ; De Kramer, Enk ; Lannoy, Marie-Rose ; Lauwers, Laurent ; Lavier, Bertrand ; Lebeau, Philippe ; Leccia, Ange ; Léon, Eric ; Linthout, Michel ; Lohaus, Bernd ; Lortet, Marie-Rose ; Luyten, Mark ; Maes, Herman ; Maet, Marc ; etc.
Vermelding P. Vlerick ill.266 tot en met 297
Schenking Pierre Vlerick
boek