Kunstwerken verworven door de staat 1974-1975. - MINISTERIE VAN NEDERLANDSE CULTUUR (Brussel : Ministerie van Nederlandse Cultuur, 1976)
Van den Abbeel, Jan ; Van Aken, Teresa ; Algoet, Eric ; Annaert, Oskar ; Apo ; Arman ; Aubroeck, Karel ; Baekelmans, Guy ; Baeyens, Martin ; Bailleux, Cesar ; Beckers, Jaak ; Bergen, Emiel ; Bervoets, Freddy ; Beullens, André ; Bilquin, Jean ; Blom, Georges ; De Boeck, Felix ; Boel, Maurice ; Boel, Opie ; Bogaert, André ; van den Bogaert, Ilse ; Boon, Louis Paul ; Bostoen, Lieva ; Bouttens, Philippe ; Bracke, Michel ; Van Breedam, Camiel ; Bremt, Frans Van Den ; Brosse, Freddy ; De Brouckère, Carlo ; Bruyninckx, Robert ; Bruynoghe, Ronald ; Caille, Pierre ; Chariot, Pierre ; Cillen, Thea ; Claus, Luc ; de Clercq, Hugo ; Cobbaert, Jan ; De Cock, Xavier ; Conrad, Patrick ; Coorevits, Raf ; Copers, Leo ; de Cordier, Thierry ; Cortier, Amédée ; Cox, Jan ; D'Havé, Camille ; D'Hondt, Mia ; Daniels, Albert ; Deblieck, Jo ; Decaestecker, Lea ; Declercq, Maurice ; Decroubele, Luc ; Delhez, Victor ; Delvaux, Paul ; Demey, Gaston ; Denaigre, Guy ; Denis, Freddy ; Desmet, Etienne ; Dries, Jan ; Dubois, Anne ; Duchateau, Hugo ; Dupont, Veerle ; Van Dyck, Albert ; Eecken, Miki Van Der ; Elia, Elie ; Elseviers, Raymond ; Ensor, James ; Eylenbosch, Albertine ; Francis, Filip ; Van Frankfort, Meester ; Frydman, Maurice ; Gailliard, Jean-Jacques ; Gandolf, Serge ; Geerts, Wilfried ; Gellynck, Hilaire ; Geluyckens, Herman ; Ghislain, Raphael ; Ghysebrechts, Louis ; de Giessen, Kris Van ; Gilles, Ray ; Goezu, André ; Goossens, Walter ; Goris, Anne ; Goris, Jacques ; Goris, Paul ; Grard, Georges ; Van Grieken, Jozef ; Guiette, René ; Van Gysegem, Paul ; Haccuria, Maurice ; Haerden, Boy ; Hamerlinck, Irène ; Van Hecke, Herman ; Heirbaut, Gisleen ; Hendrickx, Jos ; Heyrman, Hugo (Dr. Hugo Heyrman) ; Van Hoecke, Balder ; Hoenraet, Luc ; Van Hoeydonck, Paul ; Hoorne, Emiel ; etc.
Kunstwerken verworven door de Staat 1974-1975, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 27 januari tot 22 februari 1976 ; Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, Antwerpen, 13 maart tot 18 april 1976
boek