Buiten en binnen : Visies op en door het actuele landschap - Pas, Johan (Antwerpen : Koninklijke vereniging voor Natuur- en Stedenschoon, 1998)
De Beul, Bert ; van Biesen, Stefaan ; Bijl, Guillaume ; Bisschop, Geert ; Boelens, Peter ; Casaer, Paul ; Claerbout, David ; Copers, Leo ; Deleu, Luc ; Delvoye, Wim ; Dewaele, Daniel ; Donckers, Niels ; Fastenaekens, Gilbert ; Janssens, Ann Veronica ; Jodogne, Lucas ; Kempenaers, Jan ; Konrad, Aglaia ; Lindemans, Gorik ; Luyten, Mark ; Meyers, Koen ; Robyns, Gert ; De Smet, Gery ; Tuymans, Luc ; Wastijn & Deschuymer ; Wichers, Patries
boek