Is de waarheid dan niet de waarheid? : Studium Generale 2004-2005 : derde jaargang. - Hertmans, Stefan; Konrád, György; Vandeweghe, Hans; Lambrecht, Jef; Derycke, Erik; Reynebeau, Marc; Frimout, Dirk; Mestrum, Francine; Van Reybrouck, David; Jonckheere, Lieven; Pinxten, Rik; Pauw, Tim De; et al. (Gent : Hogeschool Gent, 2005)
Bij de derde editie / Stefan Hertmans##Truth in Autobiography / György Konrá##Waarheid in de sport / Hans Vandeweghe##Verslaggeving en waarheid: A Sorry State of Affairs / Jef Lambrecht##De factor waarheid in het recht / Erik Derycke##De historische implicaties van het waarheidsbegrip / Marc Reynebeau##Utopie en feiten rond ruimtevaartprojecten / Dirk Frimout##Armoede en mondialisering: Een verhaal over de realiteit en de waarheid van woorden en dingen / Francine Mestrum##De waarheid is nodig, maar niet genoeg (Het waarheidsconcept in de Zuid-Afrikaanse waarheids- en verzoeningscommissie) / David Van Reybrouck##Van de snelkookpot van de controle in het heilige vuur van de groei. Over evaluatie in het HRM-discours / Lieven Jonckheere##Wie zijn wij? Over ras, cultuur en identiteit / RikPinxten##Niets dan de waarheid? / Tim De Pauw ; Veritatis splendor / Jozef Seghers##Mijn waarheid, uw waarheid en andere koeien / Jona Kesteleyn
Geannoteerd met bibliografie
boek