Figuratie defiguratie : de menselijke figuur sedert Picasso. - Museum voor Schone Kunsten Gent; Figuratie en defiguratie Gent 10/07-04/10/1964 (Gent : Stadsbestuur, 1964)
Alechinsky, Pierre ; Antes, Horst ; Appel, Karel ; Archipenko, Aleksandr ; Armitage, Kenneth ; Arp, Hans (Jean) ; Arroyo, Eduardo ; Bacon, Francis ; Baj, Enrico ; Balthus ; Beckmann, Max ; Bellmer, Hans ; van den Berghe, Frits ; Bertini, Gianni ; Bertrand, Gaston ; Bettencourt, Pierre ; Bissière, Roger ; Blake, Peter ; Boccioni, Umberto ; van Bohemen, Kees ; Bonnard, Pierre ; Botero, Fernando ; Braque, Georges ; Brauner, Victor ; Brusselmans, Jean ; Brzozowski, Tadeusz ; Buffet, Bernard ; Burssens, Jan ; Caillaud, Aristide ; van der Cam, Serge ; Campigli, Massimo ; César ; Chadwick, Lynn ; Chagall, Marc ; De Chirico, Giorgio ; Corneille ; Cox, Jan ; Cremonini, Leonardo ; D'Haese, Roel ; Dali, Salvador ; Delaunay, Robert ; Delvaux, Paul ; Derain, André ; Diebenkorn, Richard ; Dix, Otto ; Dodeigne, Eugène ; van Dongen, Kees ; Dubuffet, Jean ; Dufour, Bernard ; Dufy, Raoul ; Ensor, James ; Ernst, Max ; Estève, Maurice ; Fauconnier, Le ; Fautrier, Jean ; Giacometti, Alberto ; Golub, Leon ; Gris, Juan ; Gromaire, Marcel ; Grosz, George ; Gruber, Francis ; Guttuso, Renato ; Hartigan, Grace ; Hausner, Rudolf ; Herold, Jacques ; Hockney, David ; Hodgkin, Howard ; Van Hoeydonck, Paul ; Hofer, Karl ; Hultberg, John ; Ipousteguy, Jean ; Jacobsen, Robert ; Jawlensky, Alexej von ; Johnson, Lester ; Jones, Allen ; Jorn, Asger ; Kermadec, Eugène ; Kirchner, Ernst Ludwig ; Klee, Paul ; Klein, Yves ; Koch, Pyke ; Kokoschka, Oskar ; Lam, Wifredo ; Landuyt, Octave ; Lanskoy, André ; Laurens, Henri ; Lebenstein, Jean ; Leger, Fernand ; Lemesle, Christian ; Lichtenstein, Roy ; Lindner, Richard ; Lindström, Bengt ; Van Lint, Louis ; Lipchitz, Jacques ; Lucebert ; Maas, Paul ; Magritte, René ; Malevich, Kasimir ; Marcoussis, Louis ; Marini, Marino ; Maryan ; Masson, Andre ; etc.
Schenking A. De Busschere
Nederlandse titel, Nederlandse, Franse en Engelse tekst
boek