40 jaar werking Cultureel Comité Sint-Amandsberg : het exemplarisch gebeuren m.b.t. een gesubsidieerde, actieve en creatieve culturele vrijwilligerswerking in Vlaanderen, meer bepaald in het Gentse, vanaf 1966 tot 2006. - Cultureel Comité Sint-Amandsberg; Balthazar, Herman; De Mol, Didier; De Wilde, Walter; De Wit, Johan (Gent : Cultureel Comité St-Amandsberg)
Aguirre y Otegui, Philip ; Baele, Bart ; Beaumont, Yves ; van Bergen, Thé ; Bilquin, Jean ; Boekaert, Mark ; uit den Bogaard, Martin ; Bolenz, Ulrike ; De Brabandere, Mario ; De Bruycker, Jules ; De Bruyckere, Berlinde ; Buggenhout, Peter ; Bytebier, Jean-Marie ; Cloet, Mark ; Colbrandt, Oscar ; Copers, Leo ; Debaere, Hugo ; Dierickx, Karel ; Geenens, Robert ; Van Geluwe, Johan ; Gentils, Frans ; Hautman, Sigefride Bruna ; Janssens, Germain ; Lauwaert, Beatrijs ; Van Lent, Luc ; Merckaert, Patrick ; Pacquée, Ria ; Peers, Dirk ; Pitte, eric vande ; Servaes, Albert ; Van Severen, Dan ; Slock, Lucy ; De Smet, Yves ; Van Stappen, Lieve ; Straetling, Chris ; Stroobant, Dominique ; Tricot, Xavier ; Vandenberg, Philippe ; Vandevelde, Ludwig ; Vanriet, Jan ; Vervaet, Bert ; Voordecker, Jurgen ; Vosters, Vadim ; De Wachter, Jan ; Webb, Andrew
boek