Museum van Hedendaagse Kunst, 76 werken hedendaagse kunst : selectie van werken uit de eigen verzameling en van de Vereniging voor het Museum van Hedendaagse Kunst te Gent: naar aanleiding van twee hernieuwde zalen. (Gent : Museum van Hedendaagse Kunst, 1976)
Adami, Valerio ; Alechinsky, Pierre ; Van Anderlecht, Englebert ; Andre, Carl ; Appel, Karel ; Arman ; Bacon, Francis ; Baj, Enrico ; Bertrand, Gaston ; Beullens, André ; Bogart, Bram ; Bonnet, Anne ; Broodthaers, Marcel ; Burssens, Jan ; Cane, Louis ; Christo ; Close, Chuck ; Corneille ; Cortier, Amédée ; Cox, Jan ; D'Haese, Roel ; Damian, Horia ; Decock, Gilbert ; Degobert, Guy ; Delvaux, Paul ; Dibbets, Jan ; Dine, Jim ; Elias, Etienne ; van Elk, Ger ; Riverhead (New York) ; Fontana, Lucio ; Fulton, Hamish ; Gentils, Vic ; Gilbert & George ; Hockney, David ; Van Hoeydonck, Paul ; Jones, Allen ; Jorn, Asger ; De Keyser, Raoul ; Kosuth, Joseph ; Kudo, Tetsumi ; Landuyt, Octave ; LeWitt, Sol ; Van Lint, Louis ; Lucassen ; Magritte, René ; Mathieu, Georges ; Mees, Jozef ; Mesens, E.L.T. ; Morellet, François ; Mortier, Antoine ; Nauman, Bruce ; Panamarenko ; Peire, Luc ; Poliakoff, Serge ; Raveel, Roger ; Raynaud, Jean Pierre ; Raysse, Martial ; Reinhoud ; Richter, Gerd ; Saura, Antonio ; Servranckx, Victor ; Van Severen, Dan ; Verheyen, Jef ; Viallat, Claude ; Wagemaker, Jaap ; Warhol, Andy ; Wéry, Marthe ; Wittevrongel, Roger ; Wyckaert, Maurice
Schenking A. De Busschere
boek