Gent 50-70 : stromingen in de Gentse schilder- en beeldhouwkunst vanaf 1950. - Hotel d' Hane-Steenhuyse Gent; Gent 50-70 Gent 26/04-27/05/1970 (Gent : Drukkerij Uitgeverij Vyncke, 1970)
Balder ; Bilquin, Jean ; Burssens, Jan ; Copers, Leo ; Cortier, Amédée ; De Bakker, Alice ; Desmet, Etienne ; Desy ; D'Havé, Camille ; Dierickx, Karel ; De Vogelaere, Fons (Alfons) ; Dionyse, Carmen ; Frankenberghe ; de Clercq, Hugo ; Knapen, Helene ; Landuyt, Octave ; Liefooghe, Frank ; Maeyer, Marcel ; Mees, Jozef ; Naessens, André ; Plompen, Willy ; Raveel, Roger ; Roobjee, Pjeroo ; Van den Abbeel, Jan ; Berghe, Roland Van Den ; Van Gijsegem, Paul ; Vandeghinste, Inez ; Vlerick, Pierre ; Wittevrongel, Roger ; Ysewijn, Marcel
Vermeding P. Vlerick p. 53
Schenking Pierre Vlerick
Schenking A. De Busschere
boek