Klankenbos. - Heylen, Eveline; Vranken, Kristof (Neerpelt : Musica Neerpelt, 2008)
Rickels, Horst ; Berthet, Pierre ; Stache, Erwin ; Bosch, Peter ; Simons, Simone ; Panhuysen, Paul ; Odland, Bruce ; Auiger, Sam ; Koolwijk, Hans van ; Beuk, Paul ; Oosterlynck, Baudouin ; Darge, Moniek ; Osselaer, Eric Van
Deze catalogus kwam tot stand naar aanleiding van de permanente collectie klankinstallaties in Klankenbos, opgesteld in Provinciaal Domein Dommelhof Neerpelt.
2008 : Neerpelt / Musica vzw
biografie + tekst per kunstenaar
Nederlands
Engels
boek