Avec Danièle Huillet et Jean-Marie Straub : Volume 3 - Huillet, Danièle; Straub, Jean-Marie ([France] : Editions Montparnasse, 2008)
DVD 1: Chronik der Anna Magdalena Bach (1967) ##DVD 2: Leçons d'histoire (Geschichtsunterricht (1972) ##DVD 3: Antigone (1991)
Duits gesproken, Franse ondertitels
Onderzoek KASK Professioneel (OFVP)
film
Keywords: Huillet, Danièle; Straub, Jean-Marie