Avec Danièle Huillet et Jean-Marie Straub : Volume 4 - Huillet, Danièle; Straub, Jean-Marie ([France] : Editions Montparnasse, 2009)
DVD 1: Amerika-Rapports de classes (Klassenverhältnisse) (1983) ##DVD 2: Cézanne (1989) - Une visite au Louvre (2003) ##DVD 3: En rachâchant (1982) - Lothringen! (1994) - Humiliés (Umiliati) (2002)
Duits gesproken, Franse ondertitels
Onderzoek KASK Professioneel (OFVP)
film
Keywords: Huillet, Danièle; Straub, Jean-Marie