Gekleurd Verleden : Familie in oorlog - De Wever, Bruno; Van Asch, Martine; Van Doorslaer, Rudi; Tentoonstelling. Gent. Kunsthal Sint-Pietersabdij. 2010-11, 26 (Tielt : Lannoo, 2010)
Reacties van gewone Vlamingen op de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog..
Tentoonstelling 26 november 2010 - 25 april 2011
Schenking stad Gent
boek