Walter van Beirendonck : dream the world awake - Blanks, Tim; Tentoonstelling Antwerpen. Modemuseum 2011,09-14; DeBlock, Hugo; Debo, Kaat (Tielt : Lannoo, 2011)
Overzicht van het creatieve werk van Walter Van Beirendonck van de afgelopen dertig jaar, waarin hij een volstrekt unieke wereld heeft opgebouwd, wars van mode-evoluties, trends en commerciële overwegingen.0Rijkelijk geïllustreerd boek, met onder meer uitgebreide shootings van topfotografen als Anton Corbijn, Nick Knight, Jürgen Teller en David Bailey. Met teksten van bekende auteurs uit de modescene, onder wie Tim Blanks, Hettie Judah, Cornelia Lauf, Robyn Healy, Valerie Steele en Kaat Debo.00Exhibition: Modemuseum, Antwerpen.
Catalogus n.a.v. de tentoonstelling te Antwerpen (MoMu Fashion Museum) van 14 september 2011 tot 19 februari 2012
volwassenen
boek
Keywords: Van Beirendonck, Walter; Van Beirendonck, Walter