Olifantenpaadjes - Van der Burg, Jan-Dirk; 't Hart, Maarten (Amsterdam : Van der Burg, 2011)
Fotoboek over de platgetreden paadjes die ontstaan als fietsers en voetgangers een bocht willen afsnijden en daarbij de kortste weg over het gras nemen.
boek
Keywords: Van der Burg, Jan-Dirk