Germinations 8 : Europese Biennale voor jonge kunstenaars = European Biennale for Young Artists. - Ainley, Willis; Nijpels, E.H.T.M.; Pinheiro, Joao de Deus; De Beyerd, Breda; Biennale Germinations (Breda : De Beyerd, 1994)
Clinckx, Christine ; Voet, Leen ; Amelang, Gerhard ; Biehler, Christine ; Collas, Antonia von ; Eberhard, Antje ; Kehrer, Armin ; Mausch, Torsten ; Mörsch, Carmen-Maria ; Stroh, Dietlinde ; Klose, Klára ; Novák, Robert ; Andreasen, Soren ; Guttormsen, Signe ; Haaning, Jens ; Jakobsen, Jakob ; Cusachs, Maria ; Jiménez, David ; López, Eduardo ; Moreno, Belén ; Peral, Alberto ; Poyo, Txuspo ; Rueda, Sonia ; Zarza, Tomás ; Barré, Virginie ; Boric, Laurence ; Harang, Catherine ; Latil, Magali ; Lepaulmier, Hervé ; Notley, Vanessa ; Ojeda, Anne ; Trance Femel Co ; Benson, Sophie ; Chapman, James ; Coomer, Martin ; Dieroff, Xenia K. ; Dines, Naomi ; Flavell, Lynn ; Fusco, Maria ; Spencer, Benet ; Charalambides, Nikos ; Corps-Politique ; Diacomi, Katerina ; Sotiriou, Athanasios ; Hanley, James ; Beecroft, Vanessa ; Pagliarini, Federico ; Sperni, Andrea ; Decker, Simone ; Déli, A'gnes ; Lévai, Zoltán ; Menesi, Attila ; Sallai, Géza ; Broek, Hans ; van Muiswinkel, Wineke ; Pigmans, Nancy ; Raedecker, Michael ; Ticheler, Pascale ; Achimesen, Bogdan ; Althamer, Pawel ; Kowalczyk, Barbara ; Myca, Anna ; Drotár, Jaroslav ; Ondreicková, Petra
biog., tent., bibliog. per kunstenaar
Engels
Engels & Nederlands
Nederlands
Nederlands & Engels
Germinations 8 : Europese Biennale voor jonge kunstenaars / European Biennale for young artists, De Beyerd Breda / Stichting Germinations Europe Bad Honnef, 04.11.1994 - 05.12.1994