Er is eene Rijks-Akademie... : Over ruimte voor kunstenaars - Reynaerts, Jenny; Schrofer, Janwillem; Wolkers, Jan; van Odijk, Els; van Uitert, Evert; Rijksakademie van beeldende kunsten, Amsterdam (Bussum : Thoth, 1995)
Appel, Karel ; Ayres, Tim ; Bronner, Jan ; Campendonck, Heinrich ; Esser, Piet ; Evans, Mary ; Holst, Richard Roland ; van Houwelingen, Hans ; King, Lucia ; van Riemsdijk, Jan ; Strik, Berend ; Tiong Ang ; Veth, Jan ; van Warmerdam, Marijke
bibliografie
Deze publikatie is tot stand gekomen op initiatief van de Rijksakademie van beeldende kunsten te Amsterdam ter gelegenheid van haar 125-jarig bestaan.
Nederlands & Engels
boek