Facetten 2 : Hedendaagse Belgische en Nederlandse schilderkunst. - Beeren, W.A.L.; Oxenaar, R.W.D.; Wijsenbeek, L.J.F.; Gemeentemuseum, Den Haag (Den Haag : Gemeentemuseum Den Haag, 1956)
Alechinsky, Pierre ; Appel, Karel ; Benner, Gerrit ; Bertrand, Gaston ; van Bohemen, Kees ; Bonnet, Anne ; Bouthoorn, W.L. ; Burssens, Jan ; Camus, Gustave ; Cobbaert, Jan ; Corneille ; Delahaut, Jo ; Dudant, Roger ; Gregoor, Jan ; Hussem, Wim ; Landuyt, Octave ; Lataster, Ger ; Marstboom, Antoon ; Mortier, Antoine ; Peire, Luc ; Rooskens, Anton ; Stekelenburg, Jan ; Stellaart, Jaap ; Westerik, Co
facetten 2 : hedendaagse Belgische en Nederlands schilderkunst, Gemeentemuseum Den Haag, 08.11.1956 - 14.01.1957
Nederlands
boek
Keywords: jaren 50; België; Nederland