Metz & Co : de creatieve jaren - Timmer, Petra (Rotterdam : 010 Publishers Rotterdam, 1995)
Aalto, Alvar ; Akerblom ; Albini, Franco ; Alcopley, Lewin ; Andriesse, Emmy ; Annetti, Christoph ; van Anrooy, H.A. ; Bablet, Paul ; Bastard, Georges ; Berkovich, Elmar ; Bertola, Harry ; Besnyö, Eva ; Beukema thoe Water H. ; Bielkine, Vladimir ; de Blanken, Gerrit ; Blazer, Carel ; Bleeker, R.D. ; Bodon, Alexander ; Boeken, A. ; Boesen, Viggo ; Bonacina, Vittorio ; Borsani, O. ; Bozzolini, Silvano ; Breuer, Marcel ; Broastery ; Bromberg, Paul ; Bronstein ; Burkhalter, Jean ; Carlu, Jean ; Cassandre, A.M. ; Cizekleerlingen ; Conran, Terence ; Coster, Johanne ; Dalenoord, Jenny ; David, Marianne ; Day, Robin ; Decoeur, Emile ; Delaherche, Auguste ; Delaunay, Sonia ; Diaz, Cicero ; Dieckmann, Erich ; Djo Bourgeois, Georges ; van Dobbenburgh, Aart ; Dolleman, A. ; Donk, P. ; DuMont ; Dunand, Jean ; Eames, Charles ; Edme, Jacques ; Ehrlich, Christa ; Elffers, Dick ; Elffers, Jo ; Ernst, Helen ; Falkenberg-Liefrinck, Ida ; Germain, Louise ; Gorge, Hugo ; Grassi, F. ; Haan, Jac. ; van Ham, Jan ; Hansen, Sören ; Hobbel ; Hoffmann, Josef ; Holdaway, Bernard ; Host-Ivevich, G. ; Huszar, Vilmos ; Hvidt, Peter ; Iribe, Jacqueline ; Irving, Constance ; Jacobsen, Arne ; Jansen van Galen, H.J. ; Jelles, E.J. ; Jesse, Nico ; Jessurun de Mesquita, Samuel ; Kjaerholm, Poul ; Knoll ; Knoll, Florence ; Komter, Auke ; Kriege, J. ; Krop, Hilde ; Kuiken, Marie ; Lachenal, R. ; Lalique, René ; Lammersen, A. ; Lanooy, Chris J. ; Lassen, Flemming ; Laurencin, Marie ; Laverne ; Le Corbusier ; van der Leck, Bart ; Ledel, Wil ; de Leeuw, Kitty ; de Leeuw-Schönberg, Catharina ; Lenoble, Jacques ; Leusink, Annie ; Limperg, Koen ; Lion Cachet, Carel Adolph ; Lurçat, André ; Lüske, Lien ; Makowski, J. ; Mangin, E. en P. ; Mannermaa, Olli ; Mansouroff, Pavel ; Mari, Enzo ; Marimekko ; etc.
Nederlands
Engels
Metz & Co : de creatieve jaren, Stedelijk Museum Amsterdam. Het onderzoek naar de geschiedenis van de firma Metz & Co. De verschijning van het boek viel samen met de opening van de gelijknamige tentoonstelling in het Stedelijk Museum Amsterdam op 8 december 1995.
boek