Video-Skulptur in Deutschland seit 1963. - Block, René; Herzogenrath, Wulf; 1996/01/20 - 03/17 (Gent : Museum van Hedendaagse Kunst Gent, 1996)
Anders, Anna ; Böhmler, Claus ; Brenner, Birgit ; Bruch, Klaus vom ; Günther, Ingo ; Guiton, Jean-François ; Kahlen, Wolf ; Kiessling, Dieter ; Megert, Franziska ; Odenbach, Marcel ; Paik, Nam June ; Rosenbach, Ulrike ; Ruthenbeck, Reiner ; Shaw, Jeffrey ; Staehle, Wolfgang ; Vostell, Wolf ; Wentscher, Herbert
bibliografie
biografie
lijst museumpublicaties
in kast eigen publicaties
Duits
boek
Keywords: Duitsland