De Estorick verzameling van moderne Italiaanse kunst. - Argan, Giulio Carlo (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1960)
Afro ; Ajmone, Giuseppe ; Baj, Enrico ; Balla, Giacomo ; Barnabé, Duilio ; Birolli, Renato ; Boccioni, Umberto ; Bueno, Xavier ; Burri, Alberto ; Campigli, Massimo ; Carrà, Carlo ; Caruso, Bruno ; Casorati, Felice ; Cassinari, Bruno ; Cervelli, Enrico ; De Chirico, Giorgio ; Cremonini, Leonardo ; Dorazio, Piero ; Gentilini, Franco ; Greco, Emilio ; Guttuso, Renato ; Martini, Alberto ; Modigliani, Amedeo ; Morandi, Giorgio ; Morlotti, Ennio ; Music, Zoran ; Pirandello, Fausto ; de Pisis, Filipo ; Rosai, Ottone ; Russolo, Luigi ; Samona, Mario ; Severini, Gino ; Sironi, Mario
De Estorick verzameling van moderne Italiaanse kunst, Stedelijk Museum Amsterdam, 04.03.1960 - 04.04.1960, Stedelijk Van Abbemuseum, Eindhoven (april - mei 1960)
Nederlands
boek
Keywords: Italië