Kubisme : Tekeningen en prenten uit het Kupferstichkabinett, Bazel. - Koepplin, Dieter; de Wilde, Edy (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1971)
Archipenko, Alexander ; Boccioni, Umberto ; Braque, Georges ; Cézanne, Paul ; Chagall, Marc ; Delaunay, Robert ; Derain, André ; Feininger, Lyonel ; Gauguin, Paul ; Gleizes, Albert ; Gris, Juan ; Klee, Paul ; Laurens, Henri ; Le Corbusier ; Leger, Fernand ; Lothe, André ; Macke, August ; Malevich, Kasimir ; Marc, Franz ; Marcoussis, Louis ; Modigliani, Amedeo ; Picasso, Pablo ; Schwitters, Kurt ; Villon, Jacques
geboortedata per kunstenaar
Kubisme : Tekeningen en prenten uit het Kupferstichkabinett Bazel, Stedelijk Museum Amsterdam, 17 april t/m 21 mei 1971
Nederlands
boek