Cubaanse Affiches. - Desnoes, Edmundo; Petersen, Ad (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1971)
Abreu, Lézero ; Acosta, Gladys ; Aguilar, Roger ; Alvarez, Eufemia ; Alvarez, Luis ; Azouy, René ; Balaguer, Luis ; Belanda, Berta ; Beltran, Felix ; Bosch, Eduardo ; Camara, Enrique ; Ceballos, U. ; Deoraa, Rolando ; Flores, Modesto ; Forjans, Jesús ; Freméz ; Garcia, Clara ; Garcia, Daisy ; Garcia, Raimundo ; Gonzalez, Augusto ; Labanino, Pablo ; Lamas, José ; Leal, César ; Lechuga, Vivian ; Martinez, Olivio ; Martinez, Raúl ; Mazola, Cesar ; Mederos, René ; Menendez, Aldo ; Mesa, Julio Eloy ; Munoz Bachs, Eduardo ; Niko ; Padron, Ernesto ; Pena, Umberto ; Perez, Asela M. ; Pérez, Faustino ; Prieto, Alfonso ; Quintana, R. ; Reboiro, Antonio ; Reymena, Ricardo ; Rodriguez, Pedro ; Rostgaaed, Alfredo ; Saguera, Victoria ; Sandoval, Mario ; Sarreno, Elena ; Saura, Antonio ; Suarez, Renilde ; Trujillo, Umberto ; Valdes, Fernando ; Valla, Alvaro del ; Zarza, Rafael
Cubaanse affiches, Stedelijk Museum Amsterdam, 7 mei tot en met 6 juni 1971
Nederlands & Engels
boek
Keywords: Cuba