Prijs voor Schilderkunst van de stad Knokke : Vijfde Tentoonstelling. - Casino, Knokke (Knokke : Stedelijke Culturele Raad, 1969)
Beullens, André ; S., Ado ; Baekelmans, Guy ; Bogaert, André ; Cortier, Amédée ; de Mey, Gaston ; Deneckere, Willem ; Nyssen, Johan ; Overberghe, Cel ; Persoons, Hans ; Rener, Arthur-Maria ; Rhaye, Yves ; Sarlet, Werner ; Van Doorslaer, Etienne (Maur-Etienne)
Prijs voor Schilderkunst van de stad Knokke : Vijfde Tentoonstelling, Stedelijk Casino, Knokke, van 14 tot 30 mei 1969
boek