Vlaamse kunstenaars nu. - Van den Daele, A.; Vlaskop, Anton (Merelbeke : Gemeentelijk Instituut, 1967)
Van Aerden, Willem ; Albrecht, Tony ; Barbe, Wilhelmina ; Bataille, Irene ; De Bock, Dries ; Bracke, Michel ; Bruylant, Paul ; De Bruyne, Paul ; De Bruyne, Gustaaf C. ; Coorevits, Raf ; Daels, Luc ; De Dijn, Jeanne ; Duverger, Frieda ; Fleisch, Herman ; Gaudaen, Gerard ; Ghijsebrechts, Louis ; Godderis, Jack ; De Graeve, Guido ; Heirbaut, Gisleen ; Heirman, Ronald ; Hendrickx, Jos ; Van Holder, Jan ; Keppens, Juul ; Van Meirvenne, Alfons ; Metdepenningen, Chris ; De Pauw, Gabriel ; Pauwels, Achiel ; Riedel, Helene ; De Saegher, Romain ; Segers-Roels, Josepha ; Smet, Florent ; Temmerman, Vic ; Tilley, Maurits ; Trotteyn, Jos ; Verbruggen, Gaby ; Verwest, Jan ; De Volder, Piet ; Van de Voorde, André ; De Vos, Firmin
biografie
Vlaamse kunstenaars nu, Gemeentelijk Instituut, Merelbeke, 23 juni - 9 juli '67
Nederlands
boek
Keywords: Vlaanderen