Le Musée du Petit Format. - De Nys, Jan; De Smedt, Lucas; Goderis, Jan; Heyns, Herman; Stavaux, Nadia; Musée du Petit Format, Mariembourg - Couvin; Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Brussel (Brussel : FEVECC, 1994)
't Jolle, Sven ; Achimescu, Bogdan ; Aguirre, Philip ; Allen, George ; Andrea, Pat ; Andriessen, Cees ; Angenot, Eric ; Auwera, Bob Van der ; Balsgaard, Jane ; Belgeonne, Gabriel ; Berghe, Luk ; Berlanger, Marcel ; Bervoets, Fred ; Bleus, Guy ; Blondeel, Maria ; Bogart, Bram ; Bracke, Jo ; Brasser, Fons ; Broucke, Koen ; Bruneel, Etienne ; van Buggenhout, Chris ; Bury, Pol ; Caille, Pierre ; Callens, Mario ; Cane, Franky ; Canonne, Sylvie ; Capobianco, Domenick ; Capone, Vito ; Charlier, Jacques ; Chauvier, Laurence ; Cinti, Bruno ; Claus, Luc ; Cole, Willem ; Corstiaensen, Boudewijn ; Crabeels, Cel ; Creten, Johan ; D.D. Trans ; Daems, Walter ; Dauchot, Henri Joseph ; Debliquy, Daniel ; Decock, Gilbert ; Delahaut, Jo ; Desmet, Eric ; Desmet, Gery ; Devolder, Eddy ; Dewaele, Daniel ; Dewint, Roger ; van Doren, Kaat ; Droste, Monika ; Dua, Raphael ; Duchateau, Hugo ; Duchene, Gerard ; Dupuis, Gilbert ; Evers, Inge ; François, Michel ; Gdowicz, Wieslaw ; Van Geert, Johan ; Van Geluwe, Johan ; George, Pat ; Van Gestel, Fik ; Gils, Lou ; Grossen, Luc ; Haja, Khadija ; Hamelrijck, Ado ; Hoenraet, Luc ; Hubert, Pierre ; Hubot, Bernard ; Hutsebaut, Achiel ; Huyghe, Philip ; Ikegaya, Hajime ; Ingram, Liz ; Jacobs, Francis ; Jans, Wim ; Janssens, Ann Veronica ; Jaquet, Jean-Michel ; Juchtmans, Jus ; Kamienski, Zbigniew ; Kepinski, Marian ; De Keyser, Raoul ; Knoche-Wendel, Elfi ; Kolar, Jiri ; Kraguly, Radovan ; Lafontaine, Marie-Jo ; Lakke, Allart ; Lambotte, André ; Lambrecht, Bernadette ; Leclef, Jean-Pierre ; Lemaire, Claude ; Lenoir, Lut ; Linthout, Michel ; Mackensen, Gerd ; Maes, Agnes ; Maet, Marc ; Van Malderen, Luc ; Maltzan, Gudrun von ; Mannaers, Werner ; Massart, Jean-Georges ; Matsumoto, Odoshi ; Matthys, Danny ; Mengyan, Andras ; Merckaert, Patrick ; etc.
Nederlands
Le Musée du Petit Format. Musée du Petit Format, Mariembourg - Couvin, 1994. De reizende tentoonstelling is een initiatief van de FEVECC in samenwerking met het Museum Musée du Petit Format, Mariembourg - Couvin en Bruisend Brussel en de Administratie Kunst van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.
boek