Le Cubisme à Prague et la collection Kramár. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel; Lamác, Miroslav; Zemina, Jaromir (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 1967)
Capek, Josef ; Filla, Emil ; Gutfreund, Otto ; Kremlicka, Rudolf ; Kubista, Bohumil ; Kupka, Frantisek ; Procházka, Antonin ; Spála, Václav ; Zrzavý, Jan ; Braque, Georges ; Derain, André ; Picasso, Pablo ; Rousseau, Henri
Le Cubisme à Prague et la collection Kramár / Het Cubisme te Praag en de verzameling Kramár, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 10.11 - 27.12.1967
biografie
Frans
Nederlands
boek
Keywords: Praag; Tsjechië