Recente aanwinsten. - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel; Legrand, Francine-Claire (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel, 1971)
Alechinsky, Pierre ; Bailleux, Cesar ; van den Berghe, Frits ; Bertrand, Gaston ; Beullens, André ; De Boeck, Felix ; Bogart, Bram ; Bonnet, Anne ; Bury, Pol ; Caille, Pierre ; Caron, Marcel ; D'Haese, Roel ; Debois, Albert ; Degouve de Nuncques, William ; Delville, Jean ; Dionyse, Carmen ; Van Dooren, Edmond ; Dotremont, Christian ; Vanden Eeckhoudt, Jan ; Engel-Pak ; Ensor, James ; Evenepoel, Henri ; Fabry, Emile ; Flouquet, Pierre-Louis ; Gentils, Vic ; Guiette, René ; Heerbrandt, Henri ; Helleweegen, Willy ; Jespers, Oscar ; Joostens, Paul ; Lacomblez, Jacques ; Laenen, Jean-Paul ; Lahaut, Pierre ; Landuyt, Octave ; Linnig, Willem Jr. ; Van Lint, Louis ; Lismonde ; Magritte, René ; Mara, Pol ; Mariën, Marcel ; Mathys, Albert-François ; Matton, Jacques ; Mellery, Xavier ; Mendelson, Marc ; Mesens, E.L.T. ; Michaux, Henri ; Milo, Jean ; Moeschal, Jacques ; Montald, Constant ; Mortier, Antoon ; Navez, François-Joseph ; Pasque, Aubin ; Peeters, Jozef ; Permantier, Armand ; Ramah, Henri-François ; Reinhoud ; Roulin, Félix ; Schmalzigaug, Jules ; Servranckx, Victor ; Simon, Armand ; Somville, Roger ; Souply, Emile ; Spilliaert, Léon ; Stevens, Joseph ; De Troyer, Prosper ; Tytgat, Edgard ; Ubac, Raoul ; de Velde, Henry Van ; Verheyden, Isidoor ; Verheyen, Jef ; Vlerick, Pierre ; Willequet, André ; Wouters, Rik ; Zimmermann, Jacques
biog. per kunstenaar
Recente aanwinsten, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, 26 november 1971 - 13 februari 1972
Nederlands
boek