Recente aanwinsten van het Departement Moderne Kunst : buitenlandse scholen. - Roberts-Jones, Philippe; Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel; Baudson, Pierre (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel, 1972)
Adami, Valerio ; Albers, Josef ; Baertling, Olle ; Bill, Max ; Blanchard, Maria ; Cardenas, Augustin ; Cascella, Pietro ; Cavaliere, Alik ; César ; D'Arcangelo, Allan ; Dado ; Dix, Otto ; Dmitrienko, Pierre ; Etienne-Martin ; Ferrer, Joaquin ; Genoves, Juan ; Gilioli, Emile ; Gnoli, Domenico ; Goepfert, Hermann ; Guttuso, Renato ; de Haas-Teichen, Baron Franz ; Hantaï, Simon ; Herold, Jacques ; Jacobsen, Robert ; Klapheck, Konrad ; Klasen, Peter ; Klee, Paul ; Lam, Wifredo ; Lucebert ; Magnelli, Alberto ; Marinot, Maurice ; Muzika, Frantisek ; Nevelson, Louise ; Oehm, Herbert ; Ozenfant, Amédée ; Perdikidis, Dimitri ; Roca-Rey, Joaquin ; Schultze, Bernard ; Sima, Joseph ; Simonetti, Gianni Emilio ; Takamatsu, Jiro ; Tejima, Yuhkei ; Tsoclis, Costas ; Villon, Jacques
biog. per kunstenaar
Nederlands
Recente aanwinsten van het departement moderne kunst - buitenlandse scholen, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel, 15 december 1972 - zondag 11 februari 1973
boek