Het Museum voor Moderne Kunst te Brussel. - Museum voor Moderne Kunst, Brussel; Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel (Brussel : Ministerie van Openbare Werken - Regie der Gebouwen, 1973)
9 mei 1973 was een keerpunt in de ontstaansgeschiedenis van het Museum voor Moderne Kunst. Na ruim 14 jaar voorbereiding moesten er opnieuw van overheidswege nieuwe beslissingen opgelegd worden aan de architecten voor de oprichting van het nieuwe Museum voor Moderne Kunst te Brussel.
Nederlands
boek